Skip to content

Aktuellt

Annons

Regn eller storm? Så skyddar du ditt hus 

I dag drabbas vi allt oftare av kraftiga regn och stormar vilket kan orsaka skador på våra hem. Anticimex samarbetar med försäkringsbolaget If genom byggrådgivningstjänsten – och de märker av en ökad oro för vad hårt väder kan ställa till med.

Booli växer – trafikrekord och unik position på marknaden

Booli växer kraftigt. En sak som har bidragit till trafikökningen är det stora bostadsutbudet som Booli är ensamma om att samla på ett ställe. Dessutom är Booli kostnadsfritt för både bostadssäljare och mäklare eftersom det är en söktjänst och inte en annonsplats. Här berättar Boolis vd Sebastian Wickert mer.

värderingar

Fördjupning: så funkar Boolis värderingar

Är du nyfiken på hur Boolis värderingar fungerar mer ingående? Då har du hittat rätt. Här går vi igenom allt från hur det går till när vi tar fram en värdering till vad som händer om marknaden förändras. Vi lyfter också upp vilka styrkor och svagheter som finns. En värdefull fördjupning helt enkelt!

Annons

Här är årets poolanalys: ”Positiv påverkan på försäljningspriserna”

För några år sedan bestämde sig Booli för att ta reda på om en pool höjer värdet på ett hus. Genom avancerad analys som är baserad på faktiska försäljningar och statistiska värderingar visar den tydligt att ett hus som säljs med pool har ett högre värde än de som inte har det. Nu är årets poolanalys färdig.


Köpa och sälja bostad