Skip to content

Aktuellt

Annons

Husägare? Tänk på det här vid storm och skyfall 

I år har flera länder runt om i världen drabbats av extremväder och även hemma i Sverige har vi fått smaka på både skyfall och storm. Det går inte att skydda sig mot vädret, men att vara försäkrad hjälper dig när det värsta händer. Glöm inte att försäkringsbolagen ser det som husägarnas ansvar att stå för normalt underhåll på huset.

Vad säger experterna om höstens bostadsmarknad?

Nu har halva året gått och bostadsmarknaden har varit minst sagt trögrörlig. Men hur ser det egentligen ut inför hösten som kommer? Och vad ska man tänka på om man går i säljtankar? Här ger vår expertpanel sin bild av läget.

Statistik: Bostadsmarknaden i juli 2023

Vill du enkelt få koll på vad som händer på bostadsmarknaden? Kul! Då har du hittat helt rätt. Här har vi sammanfattat några viktiga nyckeltal från bostadsmarknaden under juli.

Guide: Viktiga frågor att ställa till din mäklare

Oavsett om du redan har valt en mäklare för din försäljning eller ska träffa någon helt ny så är det viktigt att du ställer rätt frågor. Här har vi samlat ett frågebatteri som du kan använda för att bättre förstå och sätta dina förväntningar på säljprocessen.

Misstag leta bostad

Misstagen många gör när de letar bostad

Att leta bostad kan vara allt ifrån roligt och spännande till stressigt och tidskrävande. Det är dessutom lätt att missa saker som kan vara avgörande för ifall du hittar rätt eller inte. Här är fem vanliga misstag i bostadsletandet – och hur du kan göra för att undvika dem.


Köpa och sälja bostad

värderingar

Fördjupning: så funkar Boolis värderingar

Är du nyfiken på hur Boolis värderingar fungerar mer ingående? Då har du hittat rätt. Här går vi igenom allt från hur det går till när vi tar fram en värdering till vad som händer om marknaden förändras. Vi lyfter också upp vilka styrkor och svagheter som finns. En värdefull fördjupning helt enkelt!