Skip to content

Därför ska du välja mobilt bredband med 5G 

Booli

Du behöver inte känna dig snuvad på konfekten om du inte kan få fiber till fastigheten. Med Mobilt bredband hemma från Telia öppnar en helt ny snabb värld upp sig. Här är fem anledningar att byta till mobilt bredband. 

Internet blev ett fenomen i Sverige redan i mitten av 1990-talet, men det var först när bredbandet introducerades på marknaden som vi blev uppkopplade på riktigt. Sedan 2000-talet har vi fått tillgång till allt snabbare tjänster, och idag finns det massor av aktörer och alternativ på marknaden. Telia tog tidigt stafettpinnen i branschen – och nu är de redo att ta bredbandet in i framtiden med den nya produkten Mobilt bredband hemma. 

Här är fem anledningar att byta till mobilt bredband

  1. Stabil och fast uppkoppling

Mobilt bredband hemma ger dig en stabil och fast uppkoppling på din hemadress, nästan som fiber, fast du surfar över Telias 4G- och 5G-nät. Du kan använda en inomhusrouter, eller en yttre antenn som monteras på fasaden. Tänk på att placera routern i ett fönster i det väderstreck som Telia rekommenderar för bäst uppkoppling. Du kan även ta med din 5G-router till din sommar – eller fjällstuga. 

  1. Hög hastighet med 5G

5G ger snabbare dataöverföring och kortare svarstider. Höghastighetsfrekvensen kommer att spela en stor roll i storstäder där det finns många människor och företag på liten yta. Här är räckvidden mindre, men kapaciteten betydligt mycket större. Med 5G i storstaden kommer det att gå cirka tio gånger snabbare än idag att skicka eller ta emot data.

  1. Enkelt att installera 

När du har bestämt dig för att skaffa Mobilt bredband hemma skickar Telia hem en router till dig. Det är dessutom enkelt att installera den. Du kopplar bara in sladden i eluttaget – och ansluter dig till den via ditt lösenord. 

  1. Prisvärt alternativ 

För bara 299 kronor i månaden får du ett 5G-bredband med hastigheter upp till 600 megabit per sekund. Erbjudandet gäller för de som bor på adresser med god 5G-täckning. Bindningstiden ligger på 24 månader, sedan kommer tjänsten att kosta 399 kronor i månaden. 

  1. Bättre pris om du samlar dina tjänster

Du får ett bättre pris om du samlar dina tjänster hos Telia. Med tv och streaming från Telia får du till exempel tillgång till Sveriges bredaste utbud och kan välja och vraka mellan populära tv-kanaler, playbibliotek och streamingtjänster.  

Läs mer om Mobilt bredband hemma