Skip to content

Husdrömmar? Så bygger du Smart med Myresjöhus

Booli

Funderar du också på att bygga hus, men tvekar bland annat på grund av prislappen? Nu behöver du inte låta husdrömmen vänta. Ett Myresjöhus andas kvalitet in i minsta detalj, från arkitektens design till byggnadssätt – och materialval. 

Myresjöhus Smart-hus byggs med samma höga kvalitet som våra andra hus, men de är extra prisvärda, säger Malin Odeén, produktchef på Myresjöhus.

Du slipper påfrestande budgivningar, allt är nytt och du kan planera din flytt i lugn och ro. Det finns många fördelar med att bygga ett eget hus från grunden. Med Myresjöhus får du alla ingredienser för en trygg hemresa. De har bland annat skapat ett Smart-hus som passar alla plånböcker – och smaker. 

– När jag ritar ett hus tänker jag alltid på vad som möter dig när du kliver in genom dörren. Det kan vara siktlinjen genom huset, ljuset, rymden eller kopplingen mellan rummen. En bra planlösning gör huset tillgängligt, med luftiga passager som också ger utrymme för funktion, säger Frida Andersson, chefsarkitekt på Myresjöhus. 

Just nu en bra deal: Upptäck erbjudandet!

Fem anledningar att bygga ett Smart-hus

  1. Hög utgångsstandard

Myresjöhus Smart-hus byggs med samma höga kvalitet och har en lika hög utgångsstandard som resten av deras hussortiment. Även om du inte gör några ytterligare val, eller tillval kommer du ändå ha ett hus där både inredning och utrustning kommer från ledande leverantörer. 

  1. Enkel och avskalad arkitektur

Myresjöhus Smart-hus kännetecknas av en enkel och avskalad arkitektur. Tack vare husens utformning kan de produceras snabbare och till ett lägre pris. Det är färre utsmyckningar, men du har fortfarande möjlighet att sätta en egen personlig prägel i huset. 

  1. Prisvärt alternativ 

Vill du bygga extra prisvärt väljer du att låsa huset för större ändringar, men samtidigt får du en generös rabatt på huspriset. Du kan ändå göra egna inredningsval för att göra ditt nya hem till ditt eget. Om du har en större budget och vill göra mer omfattande ändringar som påverkar husets installationer, planlösning eller taklutning, så går det också bra.

  1. Yteffektiv planlösning

Myresjöhus arkitekter har gjort det mesta av varje rum. Alla Smart-hus har yteffektiva planlösningar som är lätta att möblera, och ger gott om plats för förvaring. Myresjöhus har också skapat en genomtänkt rumsfördelning med plats för hela familjen.

  1. Skapa din egen stil 

Modernt, lantligt eller industriellt? Valet är ditt. Alla Smart-hus kommer i två olika utföranden, var och en med en egen fönsterkonfiguration, som tillsammans med färgsättning och val av detaljer ger stora möjligheter att skapa olika stilmässiga uttryck. 

Utforska Myresjöhus Smarthus!

Om Myresjöhus

Myresjöhus är en av Sveriges allra äldsta hustillverkare. Sedan starten 1927 har vi levererat över 96.000 hus och är i dag en del av OBOS – en av Nordens största bostadsutvecklare.

Läs mer om Myresjöhus