Skip to content

Jobba hos oss på Booli

Booli är en bostadssajt där du hittar Sveriges största samlade utbud av bostäder till salu, värderar din bostad och får koll på slutpriser. Här skaffar du dig all kunskap du behöver om den ibland knepiga bostadsmarknaden. Och kunskap hjälper ju dig till kloka beslut. Tryggt och enkelt när du ska köpa, sälja eller bo.

På Booli har du möjlighet att jobba i en miljö där utvecklingen går snabbt, beslutsvägarna är korta och där vi strävar mot samma mål. Är du dessutom snäll, ärlig och riktigt duktig på det du gör? Då är det på Booli du ska jobba!

Just nu söker vi:

DevOps till Booli

Om att jobba på Booli

Att du är expert inom de områden du kommer att ansvara över förväntar vi oss. Men något som är ännu viktigare för oss är att du vill vara med och bidra till vår kultur och sätt att jobba på. Hos oss kommer du inte att få instruktioner för vad du ska göra varje dag utan förväntas ta egna initiativ och göra förbättringar, både i och utanför din roll, för att nå våra mål. Vi är lika många experter som vi är medarbetare på Booli och därför behöver alla vara nyfikna och intresserade av varandra. Vi tror på initiativ från alla i teamet för att testa idéer och förbättra tjänsten för våra användare. 

I dagsläget jobbar vi hybrid men vi tror också att det är viktigt att träffa kollegor och kunder på riktigt. Boolis nyrenoverade kontor ligger centralt i Stockholm på Olof Palmes gata och här sitter vi i ljusa och luftiga lokaler. Vi bjuder dagligen på frukost, drycker och frukt. Booli har också en varm och personlig kultur där vi ofta och gärna ses för tex en årlig kräftskiva, regelbundna AW:s, karaoke- eller pokerkvällar.

Lär dig mer om Booli

Ännu mer information finns på SBAB:s karriärsida.