Hoppa till huvudinnehåll
Alla samlingarGDPR och Booli
Mina personuppgifter
Mina personuppgifter

Här kan du läsa om hur Booli hanterar dina personuppgifter

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vilka personuppgifter visar Booli?

På Booli finns Sveriges samtliga ägda bostäder, med information om vilka som är till salu och slutpriser. Delar av den informationen kan direkt eller indirekt hänföras en fysisk person och är således personuppgifter. Exempel är adress, geografisk position, fastighetsbeteckning och lägenhetsnummer. För att vi ska ha möjlighet att publicera den informationen har Booli ett utgivningsbevis vilket möjliggör publicering av personuppgifter med skydd av yttrandefrihetsgrundlagen. Det finns fler söksidor och tidningar som har detta skydd. Läs mer här om vårt utgivaransvar.

När du skapar ett konto har du möjlighet att lägga till information om din bostad samt annan data. Den informationen kan du hantera under inställningar på kontosidan.

Du har rätt att få information om hur och varför Booli behandlar dina personuppgifter. Den informationen finns att hitta i vår integritetspolicy.

 

Jag vill att ni raderar mitt konto och alla mina personuppgifter

Du kan direkt själv ta bort ditt konto och all tillhörande data genom att gå till inställningar på kontosidan och därefter välja Radera konto. Anledningen till varför du själv behöver göra detta är för att vi ska kunna säkerställa att det är just du som begär att radera ditt konto. Information som vi däremot inte tar bort är uppgifter om adresser och slutpriser.

Information som publiceras under vårt utgivningsbevis på Booli.se tar vi inte bort. Läs mer här om vårt utgivaransvar.

Fick du svar på din fråga?