Gå till innehåll

Värdera en bostad

Gratis —

 

Värdera hur många bostäder du vill!

Går jättefort —

 

Klar på två minuter, svar direkt!

Över 750 000 —

 

Följer sin värdering på Booli!

Hur funkar det?

Fyll i formuläret med information om din bostad, så värderar vi bostaden gratis. Du får värdeindikationen direkt på skärmen. Sen hjälper vi dig att förstå hur värdet förändras månad för månad.

Vad är Booli?

Booli är en bostadssajt med Sveriges största samlade utbud av bostäder till salu, slutpriser och värderingar. Vi vill tillsammans med SBAB hjälpa dig att ta kloka beslut för bättre boende och boendeekonomi. Oavsett om det gäller att köpa eller sälja en bostad, eller om du bara vill hålla koll på bostadsmarknaden.

Vanliga frågor om bostadsvärderingar

Boolis statistiska värderingar baseras på liknande sålda bostäder i området, prisutvecklingen i kommunen och den information vi har om bostaden. Därför kan den skilja sig från en mäklares värdering. Slutpriserna som vi jämför bostaden med justeras till dagens prisnivå. Ju mer lika de är, desto mer påverkar de värderingen. Saker som kan påverka värdet är bland annat boarea, tomtarea, taxeringsvärde, avgift och avstånd.


Nej, ingen annan än du kommer att kunna se värderingen du gör här. Den kommer inte att publiceras publikt på Booli och ingen annan kommer få reda på att du har värderat bostaden.


Nej, att värdera bostäder på Booli kostar ingenting och du kan göra hur många du vill!