Alla samlingar
Boolis värderingar
Kan jag ersätta värderingen som syns på bostaden med värderingen jag får på mejl?
Kan jag ersätta värderingen som syns på bostaden med värderingen jag får på mejl?
A
Skrivet av Anna Nygren
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Nej, vi kan tyvärr inte ersätta den publika värderingen som syns på sajten med den du får på din mejl trots att det gäller samma bostad.

Anledningen till det beror på bland annat på säkerhet i datan. I den publika värderingen som syns på sajten använder vi ett antal olika parametrar, det kommer bland annat från från mäklaren men också från annan data vi har kring bostaden. Exemplevis information från Lantmäteriet.

I den personliga värderingen kan du som säljare själv lägga till och ta bort information om bostaden. Det betyder att vi inte kan garantera att värderingen blir oberoende och att lika parametrar används för våra publika värderingar. Den personliga värderingen är också användargenererad och kan på grund av bland annat GDPR endast visas och användas av den person som lagt till den.

Värderingar som avviker från utropspriset plockas bort
Vi kan tyvärr inte manuellt förändra värderingar eller ersätta den publika med den personliga. Om en publik värdering på sajten skiljer för mycket från mäklarens utropspris så plockas värderingen automatiskt bort av vårt system. I de fall utropspris saknas eller den personliga värderingen kraftigt avviker från den publika kan du kontakta oss. Du når oss på support@booli.se

Fick du svar på din fråga?