Booli.se finns över 1,5 miljoner slutpriser. Att exponera dina tidigare försäljningar på Booli.se kan vara ett bra sätt att locka nya kunder.
 

 Våra slutpriser samlas in på tre olika sätt:

1. Rapporterade slutpriser
Du som mäklare/säljare/köpare har möjlighet att korrigera och rapportera in slutpriser direkt till oss på info@hittamaklare.se. 

Det absolut enklaste sättet är att lägga in/ändra dina slutpriser är direkt via din HittaMäklareprofil. 

Logga in på länken nedan eller klicka på "glömt lösenord" om du inte redan har en inloggning för att skapa en ny. När du är inloggad på din profil klickar du på menyn längst upp till höger och sedan på "Slutpriser". Lägg in försäljningspriset och försäljningsdatum, klicka sedan på spara så kommer slutpriset att dyka upp på Booli.se och på din profil på Hittamäklare direkt. Hör av dig till info@hittamaklare.se på en gång om något slutpris skulle registreras felaktigt så hjälper de dig!

Här loggar du in på din profil på Hittamäklare: https://www.hittamaklare.se/agents

 
2. Lagfarter

För hus och tomter köper vi in lagfarter från Lantmäteriet. När lagfarten är klar kommer slutpriset upp på Booli.se. Dessa slutpriser är så gott som alltid 100% korrekta.

 
3. Insamling av sista bud
För lägenheter finns inga offentliga register med slutpriser, utan vi samlar istället in det sista budet från öppna budgivningar på nätet. Ibland händer det att sista budet inte publiceras eller att säljaren eller köparen drar sig tillbaka från försäljningen. I dessa fall kan det sista budet vi presenterar skilja sig från det faktiska slutpriset. 95% av alla slutpriser vi samlar in är korrekta.
 

Visa att det är just du som sålt objektet
Vanligtvis visas den mäklarbyrå du tillhör som medlare av ett sålt objekt. Du har också möjlighet att synas med namn, bild och kontaktuppgifter på alla dina slutpriser. Det är en fördel som finns för mäklare som har en så kallad Premiumprofil på HittaMäklare.  Läs mer om Premiumprofiler.

Hittade du svaret?