Booli.se är en sökmotor som fungerar ungefär som Google. Du behöver inte lägga upp informationen direkt hos oss för att synas i vårt sökresultat. Utan precis som på Google hämtar vi informationen från direkt från mäklarnas hemsidor.
 
Om du är en ny mäklare eller har en ny hemsida så finns det några saker du kan tänka på för att underlätta för oss att visa upp rätt information i vårt sökresultat.
 

  1. Skapa individuella sidor/länkar för varje bostad (http://dinsida.se/bostad/1, http://dinsida.se/bostad/2 etc)
  2. Skapa en lista med länkar till bostadssidorna. Strukturerad och standardiserad, dvs om man lägger till nya bostäder ska dom se ut precis som dom gamla i strukturen (html)
  3. Strukturera information om bostaden på bostadssidan. Viktigt är koordinater eller tydlig gatuadress och kommun. Även här måste alla bostadssidor följa samma mall. Pris ska stå på samma ställe på alla sidor.

Titta på hur andra har strukturerat sina sidor:

Exempel på bostadssida:
 


 
Skriv gärna "Pris:", "område:", "objekttyp:", "adress:"
 
Om vi inte redan har fånga upp er sida i vårt sökreslutat kan du ringa direkt till oss eller skicka ett mejl till oss så lägger vi in informationen så snart vi kan!
 
Att synas på Booli.se är helt kostnadsfritt. Vill du även att en objektsbild ska synas istället för en gatuvybild så hör av dig till oss så aktiverar vi det!

Hittade du svaret?