Hoppa till huvudinnehåll
Alla samlingarFör mäklare
Slutpriser direkt från Vitec
Slutpriser direkt från Vitec
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Under året har vi gjort flera förändringar på Hittamäklare för att prata om försäljningar och slutpriser istället för publicerade annonser. Hittills har du som mäklare kunnat lägga in och verifiera slutpriser när du varit inloggad på din profil. Nu kan du äntligen skicka slutpriserna till oss direkt via Vitec!

Det första du behöver göra är att godkänna möjligheten för slutpriserna att skickas till Booli (genom Booli kommer även slutpriserna in till Hittamäklare). När du är inne i Vitec klickar du på "Utför" och sedan på "Inställningar", där kryssar du i att du vill visa slutpriser på Booli.

Så fungerar det:

  1. Godkänn att du vill visa slutpriser på Booli via ditt Vitec-konto

  2.  Se till att slutpriset på din försäljning är öppet, slutpriser skickas inte till oss om de är dolda

  3. Såld-markera ditt objekt

  4. KLART! 

Fungerar det inte?

För att kunna skicka slutpriset till Hittamäklare via Vitec behöver annonsen under tiden den varit till salu marknadsförts på Booli. Du behöver alltså publicera dina annonser som till salu genom att klicka i Booli i Vitec för att det ska vara möjligt att sedan skicka slutpriset till oss.

Om du har bostäder där du inte har publicerat din annons till Booli genom Vitec utan där den istället hämtats via våra robotar går det jättebra att lägga in slutpriset för dessa som vanligt när du är inloggad på din profil. Vår ambition är att du även framöver ska kunna lägga till objekt sålda helt underhand med slutpris och be säljaren om en rekommendation.

Om du har bytt arbetsplats eller av annan anledning inte har tillgång till alla dina objekt i Vitec så går det självklart fortfarande bra att verifiera och lägga till slutpriser precis som tidigare via din profil.

Fick du svar på din fråga?