Alla samlingar
Appen
Bostadssökningar
Bostadssökningar

Här är de vanligaste frågorna kring hur bostadssöket fungerar i appen

Karin avatar
Skrivet av Karin
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur söker jag fram bostäder och områden?
Om du har tillåtit att Booli använder din platsinformation kommer kartan automatiskt navigeras till den position du är på. I kartan kommer alla bostäder till salu eller slutpriser upp i området (beroende på vilken av dessa två kategorier du valt). 

För att söka på en specifik adress eller område gör du det i förstoringsglaset på Bostadssöket. Där kan du också välja specifika begränsningar i din sökning, exempelvis bostadstyp, antalet rum, nyproduktion, prisspann, osv. 

Du kan enkelt lägga till fler sökningar om det är andra områden/adresser du också är intresserad av. Sökningarna ligger synliga under varandra i sökformuläret. Observera att du behöver ta bort sökningarna ifall du vill söka på ett specifikt nytt område. 


Hur sparar jag en sökning?

På Booli vill vi att du ska kunna spara en sökning i ett visst område eller adress för att slippa fylla i detta på nytt varje gång.

För att spara en sökning behöver du först söka på adressen/området i Bostadssök. Därefter kan du överst på resultatsidan välja "Spara sökning". Dina sparade sökningar kommer därefter finnas samlade i din profil.


Hur sparar jag en bostad?

På Booli vill vi också att du ska kunna spara en viss bostad du är intresserad av för att kunna jämföra med andra eller följa slutpriset på. För att spara den specifika bostaden trycker du på stjärnan högst upp i det högra hörnet i annonsen. Dina sparade bostadsannonser kommer därefter finnas samlade i din profil.

Fick du svar på din fråga?