Skip to content

Missa inte halva utbudet av bostäder

Booli

Letar du efter en ny bostad? Eller bara älskar att scrolla bland fina bostäder? Då antar vi att du inte vill missa hälften av bostäderna som finns ute till salu. Faktum är att det är precis vad många gör. Men det finns ett sätt att hitta fler bostäder – att leta med Booli.

På Booli visas Sveriges största samlade utbud av bostäder till salu. Det är ingen slump. Eftersom att Booli är en söktjänst, och inte en annonsplats som tar betalt av säljare för att synas, har vi möjlighet att samla in alla bostäder direkt från mäklarnas hemsidor eller system, både de som är till salu eller de som annonseras som snart till salu.

Booli samlar även det dolda utbudet

Idag väljer fler och fler säljare att lägga ut sin bostad som snart till salu hos sin mäklare. Booli har valt att benämna bostäderna som snart till salu, men dessa bostäder förekommer under många olika namn. Även om det kan låta som att bostäderna kommer att bli till salu i ett senare skede, så är en stor del av bostäderna redan nu till salu vid rätt pris, eller till rätt köpare.

När du gör en sökning på Booli syns även snart till salu-utbudet. Du ska aldrig vänta in att dessa bostäder officiellt blir till salu. Hör av dig till mäklaren direkt om du är intresserad. På så sätt ligger du steget före andra bostadsletare som inte har koll på snart till salu-utbudet.

Det är fler lägenheter än villor som läggs ut som snart till salu och lägenheterna ligger ute längre tid än villorna. Fenomenet är störst i storstäderna och tusentals bostäder säljs redan när de ligger som snart till salu.

Testa själv!