ZOMG!!1 Ny version av vår kära iPhone app är lajv!

 • SumoMe

Booli iPhone app

Vi har alltid försökt att underlätta sökandet efter er nästa bostad och iom den nya versionen av appen gjort vår fantastiska sökfunktion ännu bättre! På populär begäran har vi gjort oss av med de otympliga pagineringselementen (att man måste bläddra sida :) och du kan nu se hela resultatet i både kartan och listan. Du har nu även tillgång till Sveriges största samling av områdespolygoner (områdesgränser). Vi har även lagt till några nya filtreringsalternativ och som vanligt gjort appen både snabbare och stabilare!

tl;dr

✔ Ingen begränsning för hur många bostäder som visas i kartan och listan
✔ Områdesgränser i kartan
✔ Fler förfiningsalternativ
✔ Som vanligt är appen ännu snabbare ✌
☂ Avgift visas på slutpriser
☂ Problem då man använde appen i en iPad är åtgärdade

Ladda ner Booli-appen.

Universally yours!
//Mobile team

Kommentarer

 1. Grymt jobbat!

 2. Oh, the najzness!

 3. Och var finns android-appen?
  Vi äro tusenden som använder android-smartphones!

  • Josephine säger:

   Jag förstår din frustration. Vi vet att andelen androidanvändare är stor, flera av oss som jobbar på Booli.se använder själva androidtelefoner så vi vet verkligen att den behövs! Vi får denna fråga väldigt ofta och det är alltid lika tråkigt att inte kunna ge ett datum på när den blir klar.

   Vi jobbar även aktivt på att mobilanpassa hela sajten så att man ska få en bra sökupplevelse oavsett vilken mobil, surfplatta eller dator man surfar ifrån. Redan idag är objetksidorna anpassade (testa från din mobil http://www.booli.se/bostad/lagenhet/norrmalm/lilla+bantorget+25/1357080/) och fler förbättringar kommer att ske under våren.

Lämna en kommentar

*